Gezgin Topluluğu › Forumlar › Konu Dışı › kalp krizi geçireceğimi zannediyorum › kalp krizi geçireceğimi zannediyorum tartışmasını cevapladı.
-
Selçuk
Guest24/03/2020 saat 03:31En iyisini dr bilir tabi lakin eger midenizde problem varsa reflu, gastrit gibi onlarin sancisi da kalp krizi belirtileri ile karistirilabilir, ayni agridir hatta ikisinin benzemesi nedeni ile hatali tani koldugu da olabiliyormus arada.
Gogus ya da omuz kaslarinizdan, liflerinizden o bolgede zarar gormus olani olabilir. Kollar aktif kullanildgndan eger zmaninda askida kalip iyilesmemisse orada lezyon kalmistir o yapabilir.
Kilo probleminiz varsa ki karaciger yaglanmasi varsa muhtemel, diger organlar tarafindan baski yapiliyor bu da gogus kafesinizi darliyor olabilir.
Diyafam probleminiz olabilir.
Bagirsaklarinizda gaz problemi olabilir.
Kalp tam gogus boslugunda, diyaframin ustu, akcigerin arasinda oldugu icin icerideki bir problem hemen orayi sikistiriyor.
Kardiyoloji uzmanina gidin ardindan gogus hastaliklari uzmanina gidin.
Kasinizda problem varsa tramvatolojiye de gidin.
Her seyden once bu endisenizin panik ataka donusmesine izin vermeyin. Eger panik ataka bir kapilirsaniz, keske kriz gecirseydim de sunu cekmeseydim diyecek hale gelirsiniz.
Gecmis olsun, ihmal etmeyin.