Gezginsel Seyahat Forumları

Gezginsel'e hoş geldiniz! Dünyanın dört bir yanından gelen gezginlerle tanışın, seyahat deneyimlerinizi paylaşın ve en iyi destinasyonlar hakkında ipuçları alın. Yolculuğunuzu daha özgün ve keyifli kılmak için buradayız!

Gezgin Topluluğu Forumlar Konu Dışı kargo anlaşması için vergi levhası şart mı?

  • kargo anlaşması için vergi levhası şart mı?

    Posted by Ömer on 27/11/2023 at 13:28

    Merhaba iyi günler.

    kargo anlaşması yapma istiyorum ama vergi levhanız olması lazım diyor bir çok kargo vergi levhası olmadan anlaşma yapabileceğim kargolar var mı ? çünkü daha yeni bir işe atıldım şuan hemen vergi açmak istemiyorum gidişata göre vergi levhamı alacağım. sonuçta biliyorsunuz açmak bi dert kapatmak bi dert. bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.

    Cesim replied 5 years, 10 months ago 0 Member · 1 Reply
  • 1 Reply
  • Cesim

    Guest
    23/03/2020 at 02:52

    Öyle bir olay yok maalesef. Kargo şirketi ile anlaşma yapmak istiyorsanız, şirket üzerinden anlaşma yaparsınız. Hiçbir şey beyan edemeyen birisi ile kimse anlaşma yapmaz. Bu işi yapacaksanız da verginizi ödemeniz gerekecek.

Reply to: Ömer
Merhaba iyi günler. kargo anlaşması yapma istiyor…
Cancel
Your information:

Start of Discussion
0 of 0 replies June 2018
Now