Gezginsel Seyahat Forumları

Gezginsel'e hoş geldiniz! Dünyanın dört bir yanından gelen gezginlerle tanışın, seyahat deneyimlerinizi paylaşın ve en iyi destinasyonlar hakkında ipuçları alın. Yolculuğunuzu daha özgün ve keyifli kılmak için buradayız!

Gezgin Topluluğu Forumlar Konu Dışı Türkiye’de hangi şehirde yaşanmalı? Türkiye’de hangi şehirde yaşanmalı? tartışmasını cevapladı.

• Cemie

Guest
    27/10/2020 saat 14:20

çanakkale/merkez

insanlar rahat, büyükşehirlerdeki koşuşturmaca hali yok. ama çok küçük bir şehir de değil. pahalı değil, ama küçük yerde her şey bulunmadığından bazen sorun oluyor aradığını bulmak. yazın kalabalık olsa da her yere yakın tam ortada gibi bi konumu olduğundan mutlaka eğlenecek bi konuma yakın oluyorsun. güvenli bir şehir burası, herhangi bi yerde hiç olay olmaması mümkün değil tabi ama burda nadir duyuyoruz. tüm halk için konuşmuyorum ama bisikletlerini bağlama gereği duymayan insanlar var… ya da arabanın üstünde bırakıp anahtarı bakkala gidenler… bunlar beni şaşırtan şeylerdi. huzurlu bir yer burası. boğazımız var hem ? sabahları kordonda yürüyüş yapabilmek güzel bir avantaj. belediye iyi çalışıyor desem yalan olur ama yanii işte idare ediyoruz. yeni yapılanmalarla bir şehir düzenlemesi yapmaya çalışıyorlar ama bana kalırsa çok da mantıklı değil hani, yüzyıllık şehir merkezi. çok rüzgarlı bir şehir burası havasına alışmak biraz zor tabi nerden geldiğine göre de değişir, ama havası güzel, yazın dahi esen bir yer. uzmanlıktan kastın ne olduğunu bilmediğim için o noktada bir şey diyemiyorum. hayırlısı olsun ?