Gezginsel Seyahat Forumları

Gezginsel'e hoş geldiniz! Dünyanın dört bir yanından gelen gezginlerle tanışın, seyahat deneyimlerinizi paylaşın ve en iyi destinasyonlar hakkında ipuçları alın. Yolculuğunuzu daha özgün ve keyifli kılmak için buradayız!

Gezgin Topluluğu Forumlar Konu Dışı anksiyete bozukluğu ve uçak fobisi… uçağa binince artıyor… çözümü? anksiyete bozukluğu ve uçak fobisi… uçağa binince artıyor… çözümü? tartışmasını cevapladı.

• Deniz

Guest
    24/03/2020 saat 03:04

Acik soyluyorum. Dalga gecmedigime emin olun diye ilk bunu demek istedim. Bazen korktugumda dusundugum sey: eger bu noktadan sonra ucak duserse bu korktugum bana fayda saglamayacak daha cok zarari olacak. Ucagin icinde son dakikalarimi geciriyorsam eger bunu panik dolu olarak degil, gordugum bu muhtesem manzaranin her dakikasini yasayarak geçirmeliyim “diyip asagida gordugum manzaradaki detaylari izlemeye basliyorum zaten bu sekilde dusununce sakinlik geliyor 🙂 defalarca denendi. Ha ek: sakin olcam sakin olcam dedikce sakin olamazsiniz, o yuzden kabullenip zevk almaya baslayinca sakinlesiyor otomatikman insan.

Ikinci bir onerim, 1 bucuk yil boyunca ister istemez bu korkunuzu kafanizda kurgulayip buyutmus olabilirsiniz, ilk ucus icin business (ayakustu dogru yazdim insallah 🙂 ) koltuklardan alinarak uculmasini tavsiye ediyorum, ilk ucus kontrollu olsun en azindan, sonrasi zaten emin olun gelir ?