Ankara-Kuşadası-Didim-Bodrum-Datça-Fethiye 2500KM TATİL ARKADAŞLARI ARIYORUM

• Ankara-Kuşadası-Didim-Bodrum-Datça-Fethiye 2500KM TATİL ARKADAŞLARI ARIYORUM

Posted by Koray on 16/07/2020 saat 00:15

<table><tbody><tr><td>

Herkese Merhabalar
    Ankara’da gezmeyi seven,keyfine düşkün bir kütüphaneciyim. Aslen İzmirliyim. Bu sene aklımda bir fikir var ve bu fikiri canlandırmak için aynı benim kafa yapısında oluşacak bir ekip kurup canlandırmak istiyorum.
    Dört kişilik bir arkadaş çevresi ile Ege turu. Nasıl fikir ? Eminim çoğunuz bunu her yıl yapıyorsunuzdur. Ben de aynısını yapmak için zaten buradayım. İmkanlarımın doğrultusunda en güzel geziyi ve tatili yapmak amaçlı güzel arkadaşlıklar edinmek için sizlerden fikir ve düşüncelerinizi hatta ki, deneyimlerinizi dinlemek isterim.
    Hali hazırda dedemden kalma Kuşadası Davutlar’da yazlığım var. Hazırlarmış olduğum planda önce Kuşadası’nda bir haftalık konaklama planım var daha sonrasında Didim,Bodrum,Datça,Fethiye ve Antalya gibi bir rota çizdim.
    Gezerken eğlenmek,eğlenirken yeni yerler görmek ve bunu yeni güzel insanlarla deneyimlemek istiyorum.
    İnstagram ve 1000kitap hesaplarımı paylaştım. O profil hesaplarımda nasıl bir kişilik olabileceğimi biraz olsun öğrenebilmeniz için çokça ipucu var. Kafamda ki tarih Agustos ayının onbiri. İki haftalık bir serüvene benimle bu serüveni deneyimlemek istiyorsanız sizleri bekliyorummmm.

</td></tr></tbody></table>

Koray cevapladı 4 yıl, 3 ay önce 1 Üye · 0 Yanıt
  • 0 Yanıt

Üzgünüz yanıt bulunamadı.

Yanıtla: Koray
<table><tbody><tr><td> He…
Vazgeç
Your information: