Saçlarımı ektirdim! – Promed Clinic – 4700 Greft

• Saçlarımı ektirdim! – Promed Clinic – 4700 Greft

Posted by Cemal on 27/11/2023 saat 13:36

Geçen yıl Promed Clinic’te saç ekimi işlemi yaptırdım. Sedasyonla hiçbir acı hissetmeden memnun kalabileceğim bi hizmet sundular. Kontrollerime her ay gidebiliyorum istersem. Kabuk dökme aşamasında çok yardımcı oldular. Donör bölgem iyileşti, bi sorun görünmüyo. Ben her şeyden memnunum, mutluyum. Sonuçlarım iyi oldu, ama buraya şu an ekleyemedim hata veriyor niyeyse. Saç ektirmek isteyen ve araştırmalar yapan arkadaşlara şimdilik fikir olsun, yükleyebilirsem bi ara yüklemeyi deneyeceğim yine.

Cemal cemal cevapladı 3 yıl, 7 ay önce 1 Üye · 3 Yanıt
  • 3 Yanıt
  • Cemal cemal

Üye
    02/09/2021 saat 11:45

Üyelik girişim olmadan eklemeye çalışmışım ondan olmamış. Ekim sonrası sonuçlarım bu şekilde arkadaşlar. Öncesi ve sonrası ekledim(ters olmuş öncesi sonrası k.bakmayın). Promed’i tavsiye ederim, hatta isteyen olursa bana aşırı yardımcı olan danışmanımın numarasını verebilirim. Prp yaptırıyorum şu an hala gidip geliyorum, hiçbir şikayetim olmadı hep aynı ilgiyi gördüm, şahsi deneyimim bu yönde ?

• Bu yanıt 3 yıl, 7 ay önce,  Cemal cemal tarafından düzenlenmiştir.
  • Mehmet

Guest
    02/09/2021 saat 12:08

Harika duruyor ne kadar ortalama fiyatları

• Cemal cemal

Üye
      02/09/2021 saat 17:48

Teşekkür ederim, 5binden başlıyor. Greft sayısı, uygulanacak ekstra işlem varsa onlara göre falan değişiyor, kişiye özel fiyat veriyolar görüşme sonrasında

Yanıtla: Cemal
Geçen yıl Promed Clinic’te saç ekimi işlemi…
Vazgeç
Your information: